NEMZETKÖZI KÖLTÖZTETÉS

AMENNYIBEN a LEGJOBB ÁRON, BIZTONSÁGOSAN és gyorsan SZERETNE KÖLTÖZNI AZ európai UNIO területén AKKOR VÁLASSZA AZ EUEXPRESS-t!

Ügyfélszolgálat:

+36 70/598-0096

info@euexpress.hu

A feladó adatai:

A címzett adatai:

A küldemény adatai:


Kérem, adja meg a dobozolt áruk összsúlyát, és a bútorok, alaktalan tárgyak méreteit tételesen (szélesség –hosszúság - magasság). A két adat adja meg a végleges árajánlat összegét!

Minél pontosabb adatokat kapunk annál pontosabb az árajánlat összege is!

Amennyiben bármilyen kérdése van a szállítással, költöztetés menetével kapcsolatban, akkor írjon e-mailt vagy hívjon a megadott elérhetőségek egyikén!

Nemzetközi költöztetés tudnivalók:

A nemzetközi költöztetés elég komoly szerephez jutott az elmúlt években, hiszen robbanásszerűen nőtt a külföldön élő magyarok száma. Ebből kifolyólag a nemzetközi költözések is igen nagy számban gyarapodtak. Már nem csak Németország, hanem az UNIÓ egész területén élnek nagy számban magyarok, akik értékeiket szeretnék biztonságosan és olcsón elszállítatni.

Költözéskor fontos egy olyan megbízható cégre bíznia értékes berendezéseit, akik odafigyelnek értékeire, amíg Ön nyugalomban foglalkozhat mással. További fontos szempont a megbízhatóságon kívül, hogy megfelelő áron tudjon költöztetni, amelyek árai igen változóak. Ha ön megbízható partnert keress, aki olcsón és gyorsan vállal nemzetközi költöztetést, kérje árajánlatunkat.

szállítmányozás az európai unió minden országában export-import viszonylatban , legyen az magánszemélyek ingóságai, bútorok ,konyha, fürdőszoba felszerelés, mosógép,mosogatógép,mikrohullámú sütő, ruházat, személyes tárgyak,műszaki cikkek,tv. videó, cd lejátszó,kamera telefon,nyomtató, számítógép, kertészeti eszközök,gépek,fűnyíró,rotációs kapa, sövényvágó, kerékpár, motorkerékpár, baba felszereléses, ruha játék, stb.

Valamint cégeknek, vállalkozásoknak,ipari, kereskedelmi, akár szolgáltató vállalatoknak, árukészletei, ingóságai, raktárai, konténerei, irodai, ezen belül építőipari cégek, tüzépek, ablak redőny, üveggyártók, bútorok, dokumentumok, állványozó, lámpa és izzógyárak, élelmiszer és textilipari, ruházati gyárak,vállalatok, ipari cégek akár gyűjtő, komplett, vagy részfuvarkénti szállítása két ország között, közúton, furgonnal, tehergépkocsival, kamionnal, vagy légi úton repülővel.

Mind ezeket az EuExpress.hu segítségével, egy biztonságosan gyorsan és olcsón működő az egész európai unióra kiterjedő cég fiatalos kreatív, célirányos üzletpolitikával, megnyerő - áttekinthető egyszerű web-es felületével áll rendelkezésre, magán személyek kereskedelmi, szolgáltatói,vagy ipari cégek számára.